Customer experiences

<img class=”alignnone wp-image-309 size-full” src=”http://lumina-centar.com/wp-content/uploads/2017/03/iskustva-klijenata.jpg” alt=”” width=”1920″ height=”1337″ /></p>
<p style=”text-align: justify;”>Iz neobjašnjivog razloga, iako odmah imah želju napisati nešto što će iskazati zahvalnost Jeleni i omogućiti drugima da steknu utisak kroz moje kratko pisanije te nađu isceljenje u radu s njom, odugovlačih.
Sad mi je jasno zašto! Kako napisati, a ne zvučati pretenciozno?! Ovo je susret sa osobom koja će vam zasigurno, neću reći izmeniti život, jer ću time vrednost njenog davanja (možete čitati kao rada) svesti na izraze kojima se danas koriste raznovrsne new age „prazne oblande“. Ona je moderni tradicionalista (koristim ovaj izraz jer je divan milje najvrednijeg od tradicionalnog i modernog), koristi srce i čitavo biće, bez pretvaranja, ne „nudi“ ekstazična stanja i bestelesna iskustva, s njom ćete realizovati stvarne rezultate, bilo na fizičkom, emotivnom ili mentalnom nivou, ovde i sada.
Ako ste na ovim stranicama, svakako vam je već jasno da fizičke manifestacije počinju mnogo pre u našem emotivno-mentalnom segmentu bića.
Omogućiće vam da prepoznate, transformišete, uobličite, da bolje razumete svoje biće! Da… Čini mi se da ne pronalazim reči kojima bih adekvatno opisala, ono što je osoba u stanju postići u radu s Jelenom i kakva je vrednost postojanje profesionalaca i ljudi poput nje.
Nije lako spustiti slova na papir, u ovom slučaju, tehnički ispravnije, otkucati ih na virtuelnom listu ekrana, sa tendencijom da nekome izgradite poverenje u nečiji rad prenoseći svoje iskustvo. Tako da se neću ni truditi to da činim, samo ću reći da je moja čitava porodica kod nje godinama, a sad i najmlađi pripadnik naše male zajednice.
Svoje najintimnije delove bića predavala sam joj i predajem bez ikakvog strahovanja, srama, bojazni od osuđivanja, podozrenja, sa potpunim poverenjem. Poverenje je ključno stanje, neću reći izraz jer ograničava značenje, za mene kao osobu te najbitnija okosnica za građenje dubljih životnih odnosa sa ljudima.
Svakoj osobi za koju vidim da se muči, bilo sa manifestovanim fizičkim problemima ili sa emotivnim stanjima, radosna ih upućujem Jeleni, sa potpunim poverenjem u njenu stručnost i vičnost te stoga na ovim stranicama ostavljam pisani otisak u tu svrhu.
Jelena je veliki profesionalac, što mi je izrazito bitno! Iako je istinski profesionalizam rezervisan za retke, ono što je mene zadržalo sve ovde godine kod nje, a ima više od decenije, već koračamo polovinom druge decenije, jeste njeno veliko srce, nežnost, predanost, ljubav prema ljudima i spremnost da bude potpuno tu za njih, bilo kao psiholog ili homeopata ili se to, pak, i ne treba razuđivati.
Upoznah je u traganju za homeopatom kakav mojoj personi treba. Nije me interesovala homeopatija koja je simptomatska, iako je ona delotvorna (granično i ograničeno), to sve već zavisi od kakvoće same ličnosti i onoga šta kome jeste potrebno. Svi se razlikujemo. Meni je trebalo dublje, dalje, više! Ne samo puka eliminacija simptomatike na telu, jer to mu dođe kao homeopatija na alopatski način, već razumevanje odakle dolaze takvi signali, šta znače te kriptovane, zipovane poruke koje mi telo upućuje, ukoliko je telo to koje jeste uznemireno i slično. Trebalo mi je i treba mi razrešenje, rasčvoravanje, odmotavanje onoga čega smo možda svesni, a čega se ne možemo (ne želimo) otrgnuti, ili što je na podsvesnim i nesvesnim nivoima, tek tu je radost kad se tako duboko zađe.
Rad s Jelenom mi pruža sve to i više!
Moj duboki naklon Jeleni i onima koji budu ponukani mojim pisanjem da sebe daruju radom s njom!
Dragana Komazec